Ofte stillede spørgsmål

Hvor og hvornår afholdes efterskolecamp på Langelandsfestival?


På Langelandsfestivalen i Rudkøbing fra den 24. juli kl. 12.00 – den 31. juli kl. 24.00. Deltagere må gerne overnatte i campen fra den 31. juli men skal have forladt pladsen den 1. august kl. 12.00.
Hvem arrangerer efterskolecamp?


Efterskolecamp arrangeres af firmaet Zuccé Concept ApS og bag dette firma står Bjarne Zuccé Dinesen samt hans familie og mere end 50 frivillige. Bjarne har stor erfaring med efterskoleelever og har siden 2005, udelukkende arbejdet med udvikling af produkter og arrangementer, som henvender sig til efterskoleelever.

Kontakt Zuccé Concept ApS på tlf. 70226870 eller Bjarne Zuccé Dinesen direkte på tlf. 20119339 eller på mail bd@zucce.dk Du kan spørge om alt hvad enten du er elev, forældre eller medarbejder på en efterskole.
Hvornår starter og slutter festivalen?


Efterskolecamp åbner den 24 juli kl. 12.00 og varer frem til den 31. juli. kl. 24.00.
Regler for indtagelse af euroriserende stoffer.


Indtagelse og besiddelse af euforiserende stoffer er ifølge Dansk lovgivning forbudt. Dette gælder også rygning af hash og indtagelse af lightergas. I efterskolecamp har vi ikke andre regler end udenfor. Bliver man taget for ulovlig besiddelse eller indtagelse inde på festivalens område, får man øjeblikkeligt klippet sit festivalarmbånd og bortvist. Det er forældrenes ansvar at de unge kender regler såvel som konsekvenser.
Kan jeg deltage hvis jeg tager medicin eller har allergi?


Hvad enten du har brug for medicin dagligt eller efter behov, kan vi opbevare den for dig, også hvis det kræver den er på køl. Vi kan dog og ikke tage ansvar for at medicinen indtages korrekt, hverken i forhold til tidspunkter, interval eller mængder. Det er 100% elevens eget ansvar. Har du f.eks. Gluten allergi, skal du selv indkøbe de produkter du ved du kan tåle, vi opbevarer det gerne for dig. Har du bestilt morgenbuffet får du refunderet det beløb du har købt ind for (husk kvittering), dog max. Kr. 20 pr. dag. (kr. 160,- for alle 8 dage)
Kan man deltage som kørestolsbruger?


Man kan sagtens deltage med handicap og man kan også få en ledsager med gratis, ved fremvisning af ledsagerkort. Lige bagved efterskolecamp, ligger handicap camp, her kan man bo sammen med sin hjælper eller hjælperen kan bo der alene, mens deltageren bor sammen med vennerne. Dette afhænger af hvilken hjælp deltageren har brug for. Kontakt arrangør på tlf. 70226870 for nærmere aftale.
Hvordan foregår transporten til Langeland?


I kan vælge at bestille en fælles bus og køre samlet hele vejen, f.eks. ved at mødes på jeres efterskole. Efterskolecamp hjælper gerne med at organisere dette. Det er også muligt at benytte offentlig transport. Man kan tage toget til Svendborg, hvorfra der går bus direkte til havnen i Rudkøbing. Desuden er det naturligvis muligt at arrangere privat transport, hvor forældre eller større søskende henter og bringer.
Kan man lade sin telefon op og komme i bad?


Det er muligt at købe opladning til sin mobil på festivalen mod betaling. Ligeledes er det muligt at få strøm på Sound boks, dette er gratis. Der er også mulighed for bad i efterskolecamp, enten køber man fri adgang hele ugen og får et badarmbånd eller også betaler man pr. gang. Da efterskolecamp ikke udbyder disse ting, kender vi heller ikke den aktuelle pris.
Hvad skal jeg medbringe?


Du skal medbringe telt og selv aftale hvem du sover med. Der afsættes ca. 5 kvm. pr. deltager. Derudover skal i medbringe sovepose, toiletartikler, personlige ejendele, sygesikring og hævekort. Mærk jeres telefon med navn, da mange taber eller glemmer deres telefon. Skriv f.eks. efterskolecamp, skolenavn og eget navn med Dymo uden på coveret. Lad nøgler, buskort, rejsekort og andet du ikke skal bruge, blive hjemme.
SKAL man være der hele ugen?


Deltagerne bestemmer selv hvornår de ankommer og man kan frit gå ud og ind, når først man har armbånd på. Der sælges fortrinsvis 8 dages billetter men såfremt du ikke har mulighed for at deltage hele ugen, er det også muligt at bestille 4-dages armbånd. Vi anbefaler at man deltager alle dage men det er også muligt at købe 4 dages billeter.

De første 4 dage er der kmega fester i efterskolearenaen og de sidste 4 dage er der musik på de store scener.
Kan vi føle os trygge i efterskolecamp?


En festival er ikke en lejrskole og som arrangør bestemmer vi ikke over deltagerne. Men efterskolecamp.dk er til for at skabe mere trygge rammer og en bedre organisering af de unges fest. Det er vores erfaring at efterskoleelever er gode til at passe på hinanden og vi mener at Langelandsfestivalen er den perfekte ramme for en efterskoles gensynsfest. Vi får mange positive tilmeldinger på, at deltagerne føler sig trygge.
Er der opsyn med deltagerne?


Efterskolecamp arrangeres og afvikles af et team på ca. 50 frivillige. Ca. 25 af disse personer er ungeguider og hver efterskole har mindst en guide tilknyttet. Ungeguiden svarer på spørgsmål, hjælper deltagerne med praktiske udfordringer, lytter til dem når det er svært og støtter hvis det går galt. Guiderne bor ikke sammen med eleverne, men er næsten altid i nærheden.
Hvordan er lovgivningen for udskænkning og salg af alkohol?


Du skal være fyldt 16 år for at kunne købe alkohol op til 16,5% og du skal være fyldt 18 år for at kunne købe alkohol over 16,5%. Deltagere i efterskolecamp, har sammen med deres forældre selv ansvaret for at overholde ovenstående regler, efterskolecamp påtager sig intet ansvar for deltagernes alkoholindtag.
Må jeg medbringe og drikke alkohol?


Du må medbringe alle slags drikkevarer, også alkohol. Du må indtage egne drikkevarer i efterskolecamp og til alle de arrangementer, som efterskolecamp tilbyder. I efterskolecamp er det ikke muligt at købe nogen former for drikkevarer. Når du går ind på festivalpladsen, må du til gengæld ikke medbringe egne drikkevarer, hverken sodavand eller alkohol. Da skal du købe det på festivalens udskænkningssteder. Husk ID.
Hvor køber vi mad og er der noget med i prisen?


Hvis du har købt morgenbuffet (og det har normalt over 95% af deltagerne) møder du bare op, det er klar når du står op fra kl. 8.45 – 11.15. Frokost og aftensmad køber du selv, enten i festivalens mange madboder eller i en af de mange dagligvarebutikker i Rudkøbing.
Hvad laver man i efterskolecamp?


Der er ingen obligatoriske ting man SKAL deltage i, men hver morgen starter med morgenbuffet fra 8.45 - 11.15. Hver dag kl. 15.00 er der battles i efterskolearena. Her dystes mellem alle de deltagende efterskole og fredag kåres årets efterskole. De første 5 dage er der aftenfest kl. 21.00 -24.00 i den store arena. Til disse fester er der KUN adgang for efterskoleelver. Derimellem er der en masse aktiviteter, musik, strandtur, gå ned i byen eller rundt på festivalpladsen og selvfølgelig hygge og aktiviteter i jeres camp.
Kan vores efterskole bo samlet i efterskolecamp?


Alle deltagende efterskoler får deres egen camp, hvor der er garanteret plads til alle med efterskolecamp billet. Det er ikke muligt at bo i efterskolecamp, hvis man ikke er tilladt via en efterskole.
Hvad koster det at deltage?


For at komme på efterskolecamp, skal du som minimum have en billet til Langelandsfestivalen plus en billet til efterskolearenaen, som er efterskolernes fest- og eventområde. Derudover har du mulighed for at bestille vores eksklusive morgenbuffet. De fleste bestiller all-inklusive pakken. Prisen afhænger af hvornår du bestiller, se de aktuelle priser under billetbestilling her på siden.
Hvor kan jeg købe billetter?


Billetter til efterskolearnaen,som er efterskolernes fest- og eventområde, sælges sammen med morgenbuffet KUN på efterskolecamp.dk. Billetten til selve Langelandsfestivalen kan også købes andre steder, men du får den bedste og billigste pakkeløsning ved at bestille det hele på efterskolecamp.dk
Hvordan bliver man skoleansvarlig?


Hver skole skal udvælge 2 elever til at være skoleansvarlige. Det er ikke nogen stor opgave men det har alligevel nogle fordele at være en af dem som står for kontakten mellem efterskolecamp og eleverne på skolen.
Hvordan bestiller man lommepenge?


På efterskolecamp.dk kan du ud overover biletter til festivalen også bestille lommepenge hjemmefra. Du kan vælge mellem følgende pakker. Kr. 500,- Kr. 750,- Kr.1000,- og Kr. 1500,- Bestiller du lommepenge hjemmefra, får du 10% i bonus og denne bonus er indsat på armbåndet du det udleveres.
Kan man få udbetalt lommepenge man ikke har brugt?


Man kan altid få udbetalt ubrugte lommepenge, du modtager nærmere information om dette når du tjekker ind i efterskolecamp.
Hvordan får jeg udleveret min billet?


Alle billetter udleveres ved ankomst til festivalen. Du har ikke brug for hverken kvittering eller billet, vi har alle ordrer registret elektronisk og derudover er du opført på skolens deltageliste, som kommer ud på skolen 1-2 uger før sommerferien. Man kan derfor IKKE vælge at få sendt sin billet.
Kan jeg fortryde mit køb?


Alle deltagere kan altid få refunderet 75% af det man har givet for billltten. Dette gælder uanset af hvilken grund du gerne vil frameldes og framelding kan ske indtil dagen før festivallen, altså indtil den 17. juli 2020 kl. 24.00. Send en mail til efterskolecamp@zucce.dk med dit navn, efterskole, ordrenummer samt registrerings og kontonummer så modtager du penge retur i løbet af ca. 14 dage.
Hvordan opgraderer jeg min billet fra 4 dage til 8 dage.


Gå ind på efterskolecamp.dk, der kan du bestille din opgradering. Efterskolecamp sørger for at kombinere dinne biletter, så din billet efter opdatering automatisk bliver lavet om til 8 dage.
Hvordan finder jeg ned på efterskolecamp?


Kommer du med bus, stopper den ved havnen. Kommer du i bil, kører i ligeledes til havnen, hvorfra i kan gå det sidste stykke på 950 m op til efterskolecamp, via Voldstien. Ankommer i lørdag til åbningen, kan i sansynligvis køre hele vejen ind til efterskolecamp, men vi kan ikke lovet det. Undersøg selv mulighederne ved ankomst.
Kan jeg få opbevaret mine egne drikkevarer?


I efterskolecamp tilbyder vi alle deltagere at få opbevaret drikkevarer i vores kølecontainere, helt GRATIS. På den måde har i altid kolde drikkevarer og i undgår tyveri af drikkevarer fra jeres telt eller fra jeres canp.

Er du lige stoppet på efterskole?

Tilmeld din efterskole til næste års Gensynsfest og kom på festival med alle dine venner fra efterskolen.

© 2020 Efterskolecamp by Zuccé Concept APS

  • Grå Instagram Icon
  • Grå Facebook ikon